dissabte, 17 de gener del 2009

Doncs omplim-la de petons

El dia s'acosta. I ja està bastant clar que serà entre el 05/02/09 i el 09/02/09. Seré una Aquari de plè. Avui us parlo d'un altre llibre del Gonzàlez que han descobert els papis: "Omple'm de petons". Com que ara comencen a llegir-se'l i pinta molt bé, us transcric un comentari "de solapa".
"Aquest és un llibre escrit en defensa dels nens i dels sentiments materns més profunds. Contra les teories que propugnen l’ús de la força, el càstig o la disciplina excessiva, el doctor Carlos González defensa una educació basada en l’amor, el respecte i la llibertat, explica el perquè de molts comportaments infantils com el plor o la por, i ens ajuda a entendre, des d’un punt de vista natural, les causes que fan que els nostres fills actuin d’una forma determinada. Ja és hora de donar una resposta raonada a moltes de les preguntes que es fan les mares i els pares: per què els nens no volen dormir sols?, per què ploren?, per què criden la nostra atenció?, per què són gelosos?, què és l’insomni infantil? Els dies més feliços del teu fill són a punt d’arribar. Depèn de tu. Amena, divertida, però sobretot didàctica: una guia alternativa que ajudarà els pares a entendre millor els seus nadons."
És una lectura d'allò més recomanable, això sí, passant-la pel sedàs de la nostra raó i els nostres propis plantejaments ideològics, ja que sinó pot convertir-se en un paraigua per tots aquells pares despreocupats o superats per les circumstàncies que han llençat la tovallola i, gràcies a que el que fan ho fan "amb amor", esdevenen la pitjor influència dels seus propis fills.
Au doncs, a disfrutar. Us mantindrem informats.