diumenge, 12 d’octubre del 2008

23 setmanes... i creixent !

Les novetats, a més de l'enorme panxa (que coi, necessito el meu espai), vénen d'un cert toc pijo-oriental que li ha agafat a la mami. Com que no pot anar al "japo" per culpa de la toxoplasmosi ha trobat un placebo en el ioga.
Resulta que prop de casa, al carrer Pelai, hi ha una gent que fa sessions de ioga per a embarassades. Ja hem anat a una sessió i, en fí, la mami s'ho passa pipa i jo... bé... he de sentir-la com em canta a la panxa !!!, déu meu, no sé com sortiré psicològicament... el que s'ha de fer per una mare !.
També ha trobat aquesta setmana hora per a l'"escola de mares" (sisplau !, però qui cony inventa els noms ???) al Sagrat Cor, molt a prop de la feina. Comença aquest dijous i fins el desembre. Un bon tute entre una cosa i l'altra.
Sembla ser, i perquè no sigui dit, que tant a un lloc com a l'altre deixen anar un dia al papi. No fa falta per a res, però mira, així el tenen enganyat i "implicat" una estona ("implicat", tírria de paraula, un dia en parlarem).
Demà dilluns anem a cal Miquel (el gine) a fer una mica de control dels diferents nivells de la mami, una mica d'eco i au! a esperar l'eco de colorins i en vídeo per d'aquí a un parell de setmanes.
Demà, més.