dilluns, 29 de setembre del 2008

Un tràiler de coses

Hola gent. Aquest cap de setmana m'han parat una trampa. Resulta que hem anat a Molins de Rei per celebrar l'aniversari de la Maria (diuen que en fa trenta i escaig, no sé, no sé) i m'he trobat a l'entrada l'Amable i el seu camió i el Joan descarregant un munt de caixes i paquets. ????, que serà?.
Resulta que les meves cosines i cosí, Paula, Alba, Anna i Arnau han fet una immersió en el seu fons d'armari, amb l'ajut de la Isabel i de la Maria i han dit: ep!, hem de donar un cop de mà a la nova, la Urgell. Així que han preparat tot un embalum de vestidets, sabatetes, abrics, pantalons, mantetes, canviadors, gorres, pijames, moisés, llençolets, roba de primera posta, i tot de coses acabades en diminitiu. Ep, i el més important, la Lili. Es veu que serà la meva primera amiga 4x4, perquè serà molt resistent.
La feinada, però, es veu que l'ha tingut especialment la tieta Maria, amb l'ajut de l'altra Maria, la gran, i mentre la iaia Teresa feia uns canelons per xupar-se els dits. Rentar, planxar, plegar i empaquetar, tota una feinada!.
Bé doncs, gràcies a tothom i a totdon, prometo cuidar-ho.