divendres, 5 de setembre del 2008

SÓC UNA NENA !!!!!

S'han acabat les intrigues, les especulacions i les interpretacions supersticioses. Sóc una nena!!. Així, amb un parell d'ovaris. I a més, ja vinc amb el nom incorporat: Urgell.
Sembla que els papis només tenien clar el nom si era nena i que si era nen (sempre com a segona opció, je, je, je) tenien tota una llista de possibilitats i que volien sotmetre a votació popular a través d'aquest blog. Però ja no caldrà. Nena i Urgell, primera opció.
Fa una estona han anat a recollir els resultats de l'anàlisi "ràpida" de l'amniocentesi (la "llarga" encara trigarà uns 15 dies més). Aquesta prova ràpida, igualment analitzada d'una mostra de líquid amniòtic, certifica amb seguretat el sexe (femení, femení, femení !!!!) i les possibles malformacions en els cromosomes 21 (Down), 18 i 13 (normal, normal, normal !!!!). El proper 23 de setembre tindran els resultats de l'anàlisi "llarga", però tot pinta la mar de bé.
Aquest dilluns van a veure el metge per comentar els resultats i començar a "negociar" temes referents al part, a veure què tal reacciona.