dilluns, 8 de setembre del 2008

No neixeré a Marina d'Or !!

Pom-pom, pom-pom, pom-pom... Més o menys així sóna el meu cor, bonic, oi?.
En fí, al tema. Avui els papis han anat a parlar amb el Miquel (el Gine) per comentar els resultats de l'Amnio "ràpida" i altres cosetes.
Pel primer tema, tot ok. Es confirmen les bones valoracions, a l'espera dels resultats de l'Amnio "llarga" i han tornat a fer-me una eco. Ja començo a ser una bitxo amb molt moviment i amb un cor que batega cagant llets.
Pel que fa al tema Marina d'Or, perdó, Teknon, la sol·licitud s'ha desestimat. Tot i que sí que entra per la nostra Mútua, es veu que fan una tria de les sol·licituds rebudes perquè no poden atendre a totes i la dels papis l'han desestimada. Cap problema, ells s'ho perden. Després, quan passin els anys, no podran presumir d'haver portat al món la primera dona presidenta de la República Catalana, per ells el pollastre!.
Opcions:
Clínica del Pilar, desestimada perquè no deixen assitir al pare quan hi ha cesària.
Clínica del Remei, desestimada perquè no tenen unitat de neonats.
I finalment Hospital General de Catalunya que té tots els números, en principi permet la presència del pare durant la intervenció, disposa d'unitat de neonats, per si hi ha problemes, i són col·laboradors amb les preferències d'alletament natural.
Així doncs i si res es torça, cap al HGC. A banda, sembla ser que tinc un cosí, l'Arnau, que hi va néixer i via telepàtica m'ha dit que tot va anar prou bé.
El gine ha estat en tot moment col·laborador i ell en cap moment ha posat pegues a cap de les sol·licituds, sembla que amb aquests temes la darrera paraula és dels hospitals i no dels metges, vés per on.
Una altra bona notícia és que a finals de setembre ja em faran l'eco d'alta ressolució. Servei de Premsa, tranquils, prometo imatges.