divendres, 15 d’agost del 2008

Un regal per a tota la vida

Els papis no es poden estar de compartir el que ha estat una autèntica troballa: el metge i escriptor Carlos González. Gràcies a les diferents recomanacions que han rebut, sobretot de lectores entusiastes, pensaven que es tractaba d'un llibre més de metges per a embarassades, i han descobert un autèntic divulgador mèdic amb un molt bon criteri i sentit comú (algú que ens enten!) i que desmunta, des del coneixement pràctic i professional, alguns dels tòpics, malentesos i fins i tot errors provocats per algun interés inconfesable, que es produeixen en això de l'alletament natural.
Es veu que aquest llicenciat en medicina i pediatre fa uns anys va escriure els llibres "El meu nen no menja" i "Besa'm molt. Com criar als teus fills amb amor" (els papis, aquests dos llibres, encara no se'ls volen ni mirar) i es van convertir en uns bestsellers. Darrerament ha escrit el llibre "Un regalo para toda la vida", lamentablement, aquest encara no està traduit al català, però per raons òbvies, en aquesta ocasió no s'han pogut esperar a que la fessin. Parla de l'alletament natural, amb consells pràctics pels qui han decidit aquesta opció i dels enormes avantatges que representa, per al nadó sobretot, però també per a la mare. Com diu l'autor, l'alletament és un regal per a tota la vida, tot i que és difícil saber qui dóna i qui rep. L'estan devorant amb fruïció i jo que me n'alegro!!.
Sens dubte, quan acabin aquest, que naturalment havien de llegir primer, crec que no dubtaran a llegir-se els altres. I és que no hi ha res com el sentit comú a l'hora de triar què fer en cada cas.